Tag Archives: mini moris

Соборен нов гинисов рекорд: 28 девојки се повозија заедно во само еден „мини морис“

Дури 28 девојки успеаа да се сместат во само еден „мини морис“, со што го соборија досегаѓниот гинисов рекорд.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1