Tag Archives: nau;nici

НАСА: Тајна која не смееме да ви ја соопштиме

Научниците од НАСА овие денови се на големи маки, тие се на прагот на важно откритие за кое се уште не смеат да и даваат информации на јавноста.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1