Tag Archives: afrodizijak

Сонцето е најголем афродизијак за време на одмор

Сајтот MissTravel.com направил анкета меѓу Британците и утврдил дека сонцето, како за мажите така и за жените, е она што ги тера да се расположени за секс, за време на одмор во странска земја.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1