Tag Archives: agroplod

Фото: Пожар во „Агроплод“ Ресен – целосно изгореа 3 возила и магацин

Во пожар кој утринава ја зафатил фабриката Агроплод во Ресен изгорен магацин и 3 возила.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1