Tag Archives: ajs

,,Ајс Бар,, караван во Македонија

  Поставен во подвижен „замрзнат“ камион на површина од 30м2, низ Македонија ќе кружи ,, Ајс Бар,, на Nestlé.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1