Tag Archives: akterki

Фото: Џеврие и Фикрет на гости во Охрид

Џеврие и Фикрет – познатите ликови од популарната турска серија и во Македонија се на гости во Охрид.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1