Tag Archives: alkoholicar

Ужас: Го направил шимпанзото-алкохоличар. Се’ земи му, шишето не му го допирај

Додека пие, мирен е како бубачка. Но, ако некој му го поремети мирот  и му го земе шишето, ова бебе шимпанзо се претвора во гневен ѕвер.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1