Tag Archives: anonimnost

Откриени документи – се планира забрана за анонимност на интернет

Во иднина на социјалните мрежи и форумите ќе може да се пријавува само со вистински идентитет – ќе треба да верификувате дека вие сте личноста која го отвара профилот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1