Tag Archives: apel

Апел за помош: Да ја спасиме малечката Ева

Двомесечната Ева има дијагностицирано тешка срцева и белодробна хипертонија, за што треба да биде извршена операција во Бугарија, која чини 13.800 евра.

______________________________________________________________________________________________________

Спие на железен кревет, пешачи 1 час до пруга, живее сама со 6000 денари, а студира биохемија – Марина е пример за силна девојка

Марина летото го минува во трошната куќа во селото, има мала соба, каде наместо под и тепих, гази на земја, спие на железен кревет, во зима се покрива со бодликава покривка ткаена од козјо влакно. 

______________________________________________________________________________________________________

Повик за хуманост: Помогнете му на малиот Пантелие

Донирајте за Пантелие / вип 077-143-771 / м-мак-тмобиле 070-143-104 /

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1