Tag Archives: aviokompanija

Адрија ервејс е на продажба

Словенечката агенција за управување на капитални инвестиции на својата веб страница го објави тендерот за продажба на авиокомпанијата.

______________________________________________________________________________________________________

Сакате да бидете стујардеса? Катар Ервејс бара работници во Македонија

Aвиокомпанијата Катар Ервејс деновиве во Македонија бара персонал за работа во оваа авиокомпанија. Оргазнирани се интервјуа во Скопје.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1