Tag Archives: b12

99 % од витаминте В12, на пазарот содржат отровен цијанид (Видео)

Непознато е за поголемиот дел од потрошувачите, дека цијанидот го има во широк спектар, од витамините па се до додатоците за исхрана во облик познат како цијанокобаламин.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1