Tag Archives: babicka

Видео: Богаташ го сопрел сообраќајот за да и помогне на бабичкава

Бабичкава се нашла заробена на една исклучително фреквентна улица некаде во Русија и тоа во моментот додека семафорот се запалил зелено за автомобилите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1