Tag Archives: baterija

Нова фобија – номофобија! Страв да не снема сигнал или батерија на мобилен

По низата бизарни фобии кои стануваат се попоуларни во светот, но и кај нас, се појави нова фобија. Номофобија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1