Tag Archives: bela nokj

Бела ноќ – програма

Што, каде и кога – ќе се случува на ,,Бела ноќ,,

______________________________________________________________________________________________________

За ,,Бела Ноќ,, бесплатни автобуси до Центар

Благодарение на Јавното сообраќајно претпријатие, во сабота по 19, превозот во сите автобуси кои гравитираат кон центарот на Скопје, ќе биде бесплатен!

______________________________________________________________________________________________________

Во сабота журка цела ноќ – Бела ноќ во Скопје

По шети пат манифестацијата „Бела ноќ“ во Скопје. На 6 октомври, Сабота се ќе работи цела ноќ. Кафулиња, ресторани, а низ целиот град ќе се одржуваат перформанси на неколку локации.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1