Tag Archives: belka

Генијален совет – Видео еве како најлесно да одвоите жолчка од белка

  На ова видео е прикажан експресен и едноставен – генијален совет како најлесно да ги разделите белката и жолчката од јајцето и тоа без нималку мака.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1