Tag Archives: бесплатен

И студентите со петиција бараат бесплатен јавен превоз

  Уште една петиција на социјалните мрежи. Студентите собираат потписи со кои бараат и тие да добијат бесплатен јавен превоз како и пензионерите.

______________________________________________________________________________________________________

Научници излекувале од рак со едноставна техника и бесплатна – а сеуште не е прифатена – зошто???

За лекување е потребно Дихлорацетат ДЦА, кој се користи за пореметување на метаболизмот, па не постои страв од нус појави или други несакани последици.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1