Tag Archives: biser

Базенот Бисер се затвори – закупецот обвинува Латас не преболи што јас го имам базенот

Според официјалниот профил на фејсбук на ,,базен Бисер,, закупецот го обвинува новинарот Латас за затварањето на базенот.  

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1