Tag Archives: bivsi

СТАРАТА ЉУБОВ НЕ СЕ ЗАБОРАВА: Мажите повеќе патат за ,,бившите,, од жените

Иако звучи неверојатно, истражувањата покажале дека припадниците на посилниот пол, многу потешко го поднесуваат раскинувањето на романтична врска и многу тешко ги забораваат поранешните девојки  

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1