Tag Archives: близнак

Откриен близнакот на нашиот сончев систем

Сончев систем со планети подредени исто како и во нашиот е откриен на оддалеченост од 1000 светлосни години од Земјата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1