Tag Archives: bolesti

Знаци на стареење и болести на срцето

Данско истражување покажало дека видливите знаци на стареење не се само прашање на години, туку тие може да покажуваат и на можно срцево заболување.

______________________________________________________________________________________________________

Шокантно: Вакцинираните деца имаат и до 500% повеќе болести од невакцинираните

Последното големо истражување ги потврдува сознанијата на другите независни истражувања кои го споредувале здравјето кај вакцинираните и невакцинираните деца.

______________________________________________________________________________________________________

Слепило, клаустрофобија, лупење на кожата – болести од кои патат астронаутите

Mедицината мака мачи да ги дешифрира последиците и промените во психичката и физичката состојба на астронаутите.  Едноставно човекот најсовршено функционира онаму каде што се родил – на земјата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1