Tag Archives: bolki

Болките во грбот доаѓаат од вашата глава

Никој не е имун на болките во грбот. Тажната вест е дека секој од нас во одреден период од животот пати од болки во кичмата, а кај многумина ова станува и долготраен проблем.

______________________________________________________________________________________________________

Ништо ново – кафе си е кафе – светска работа! Сепак прочитајте.

Постојано сте пред комјутер, имате болки во вратот? Звучи како реклама? 🙂 Не е!

______________________________________________________________________________________________________

Спречете ги болките во грбот

Болките во грбот претставуваат еден од најчестите здравствени проблеми кај луѓето. Овој проблем се јавува кај многумина од нас, барем еднаш во животот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1