Tag Archives: bolnici

Конечно – Нови пижами за пациентите во болниците

Фала Богу – старите никакви и искинати, полни со дамки од крв, пижами по македонските болници конечно ќе се обновуваат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1