Tag Archives: bondstil

Во базите во Македонија и Бондстил оперираат 100 српски девојки – проститутки

    Секс дипломатија, воените бази на Косово и Македонија се најчестите дестинации на проститутки од Србија, пишува српски Press Online.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1