Tag Archives: borovnica

Боровницата е чудо

Листовите од боровница се употребуваат против создавање на мочна киселина, за лекување кај повраќање, пролив, грчеви во желудникот, кашлица и дијабетес.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1