Tag Archives: brajcino

Сведоштво: Ножот од Света Петка – Брајчино, магичен!

Пред повеќе од дваесеттина години една млада невеста од Преспа, имала проблематична бременост. Го изгубила бебето. Сонувала сон да го земе стариот нож од црквата Свете Петка од Брајчино и цела година да го држи под својата перница. Направила така. Родила од Бога дарувана прекрасна ќерка. Напредувала вртоглаво во секое поле во животот. Тоа ни […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1