Tag Archives: britanski

„Авган Стајл“ пристигна од Авганистан – Видео

Британските војници во Авганистан играат Авган стајл! Тие направиле своја верзија на популарниот хит на корејскиот рапер PSY „гангам стајл“ кој стана ултимативен хит за 2012 година.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1