Tag Archives: brosura

Забрането за хомосексуалци – на туристичка брошура во Словенија

Во туристички каталог во Словенија се најде сликичка – знак кој ги преставува хомосексуалците. Знакот е прешкртан што би значело забрането за хомосексуалци. За да нема забуна тие до сликичката и напишале јасно и гласно ,, Хомосексуалците се непожелни,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1