Tag Archives: bug

АЛАРМ – Буг во Skype – ви го праќа напишаното на погрешни луѓе

Внимавајте какви пораки испраќате се додека скајп не го реши проблемот !!!!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1