Tag Archives: cenzura

AЛАРМ: Цензура и црни интерент страни ако се донесе новиот закон за клевета

,,Повеќе нема да можеш да коментираш на страни, форуми, facebook, twitter без страв дека ќе бидеш осуден на огромна парична казна.,,

______________________________________________________________________________________________________

Падна ACTA – Големата риба ,,народот,, секогаш победува кога е здружен

Ако го отворивте интернет пребарувачот денеска и живеете во 21 век, тогаш сигурно сте чуле за АКТА. Насловите не денешните интернет страни варираа од „Демократијата победи“ до „Народот ја уништи индустријата“. Кога се работи за СОПА,ПИПА и АКТА, нема неутрални страни, или си со големите компании или си со народот. 

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1