Tag Archives: ceo

И Yahoo со жена директор – му избега на Google и стана главна на Yahoo

Marissa Mayer беше прва жена инжинер на Google. Сега најваи одлука која ги шокираше сите – го остава Google и станува нов CEO на Yahoo, компанија која беше еден од најголемите конкуренти на Google.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1