Tag Archives: cestitka

„Халмаркова“ честитка за 13 годишно девојче: „Да имаше поголеми гради ќе имаше и дечко“

Британскиот производител на честитки „Халмарк“ мораше да се извини на своите купувачи откако доби на својата адреса бројни реакции по објавата на роденденската честитка за 13 годишно девојче во која се соопштува дека би можело да има дечко доколку има поголеми гради.

______________________________________________________________________________________________________

Груевски: Оливера Вие сте хероина на нашата земја

,,Вие, Оливера, се запишавте не само на светлите страници на нашиот спорт, туку и на страниците каде се бележат личностите кои постигнале најголеми достигнувања на светско ниво, и треба да уживате во Вашиот успех,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1