Tag Archives: череп

Му поминала шипка низ черепот – работникот преживеал!

Лекарите во Бразил соопштиле дека Едвардо Леите, 24 годишен градежен работник преживеал откако шипка долга 183 сантиметри му го пробила черепот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1