Tag Archives: чиле

Опашка од глушец во сендвич од Мекдоналдс

По пријава на муштерии Санитерните инспектори во Чиле затворија еден ресторан на Мекдоналдс.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1