Tag Archives: cvekjara

Од Русија со љубов: Со пиштол ограбил цвеќара – украл рози за девојката

  Како што вели старата поговорка , „Паметот и алкохолот не одат заедно“, така и скршено срце и алкохолот знаат да направат голем метеж.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1