Tag Archives: далечинско

Видео: Наместо со далечинско, со поглед ќе менуваме тв канали!

Телевизор што ќе го  управуваме со поглед, ова некогаш беше научна фантастика, денес реална ситуација на која мора да се навикнат бабите и дедовците.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1