Tag Archives: dalecinski

Со далечинските клучеви може да ги спуштите прозорците на автомобилот? Еве како

Далечинските клучеви за отварање на автомобилот имаат уште неколку други функции кои малкумина ги знаат. Една од нив е да ги отворите прозорците со помош на овој клуч.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1