Tag Archives: davacka

Кафичите, DJ-ите и сите кои пуштаат музика, а од тоа заработуваат ќе мора да плаќаат – нова давачка

Спред новата одлука, освен изведувачите во живо сега пари ќе треба да плаќа и секој кој пушта музика, а профитира од тоа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1