Tag Archives: dehidracija

Симптоми на дехидратација

Покрај чувството за жед, постојат и други вообичаени симптоми како што се сувата уста, низок крвен притисок, главоболка, замор во мускулите, сува кожа, помала потреба за мокрење.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1