Tag Archives: detski festival

ФЕСТИВАЛОТ „ЧУНГА ЛУНГА“, РАДОСТ ЗА ДЕЦАТА – „Охрид фест 2012“ почна со четиримесечен посетител

Четиримесечниот Кристијан беше најмладиот посетител на годинешниот фестивал Охрид фест 2012, кој почна синоќа во Долни Сарај во Охрид. Кристијан, беше атракција за сите кои го видоа. Цело време не заспа, гледајќи го и слушајќи го детскиот фестивал, додека во публика вриеше од деца, а и по некое бебе.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1