Tag Archives: дежурен

Судот на честа одлучи – нема одземање на лиценцата на докторката од Ѓорче

Нема повреда на одредбите од Кодексот на медицинарите и нема основа за делимно или трајно одземање на лекарската лиценца

______________________________________________________________________________________________________

Не ги апсете бајачките ни требаат!!! – позагрижени се за нашето здравје од некои лекари !!!!!!!

Не ги ,,кудете,, бајачките и гатачките дека скапо наплаќале – скапо не чини и здравството – го плаќаме секој месец, иако не го користиме секој месец – а кога ќе ни притреба за зорт аман – помош немаааааа

______________________________________________________________________________________________________

Скопјанец паднал и починал пред поликлиниката во Ѓорче – ниту еден лекар не мрднал од својата удобна столица за да му помогне

Пациент на кој сеуште не му се знае идентитетот, очигледно не се чуствувал добро и се упатил кон поликлиниката во Ѓорче Петров. Пред самиот влез на клиниката му се слошило и паднал – никој не излегол да му помогне од лекарите – човекот си починал пред влезот на клиниката.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1