Tag Archives: dizajner

Дизајнерот на iPhone си потроши 13 милиони евра за куќа (Фото)

  Дизајнерот на iPhone Сер Jonathan Ive потрошил 13 милиони евра за да си ја уреди новата куќа во Сан Франциско.

______________________________________________________________________________________________________

Македонецот Славче е најмлад дизајнер во Мерцедес

Славче Таневски е најмладиот дизајнер во Мерцедес. Тој е Македонец, студирал овде, но и во Германија. Тој моментално ја дизајнира надворешноста на сите сериски возила на Мерцедес-Бенз. Од А-класа, сите лимузини, СУВ возила, до СЛС.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1