Tag Archives: dizajnirano

Професор од Оксворд: Генетското дизајнирање на бебе е нашата морална обврска ?!?!

Создавање на таканаречени дизајнерски деца може да се смета за морална обврска на човештвото, бидејќи овозможува да израснат и етички совршени деца во иднина, оценува професорот Џулијан Савулексу, експерт за практична етика.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1