Tag Archives: dno

Мистериозни кругови пронајдени на дното на океанот (Фото)

Јапонски фотограф во близина на брегот на својата земја, во океанското дно открил таинствени геометриски облици.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1