Tag Archives: докази

Полицијата го фатила со лажни пари, а тој се обидел да ги проголта

Американските полициски официјални лица, соопштиле дека еден триесетипетгодишен маж се обидел да ги проголта фалсификуваните пари од 50 долари, откако бил фатен со лажни пари во еден забавен пар во западен Њујорк.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1