Tag Archives: DOLNO DUPENI

Обновено – Спасено селото Долно Дупени – пожарникарите успеале да го пренасочат пожарот

 Oбновено – Според последните информации пожарникарите успеале да го пренасочат пожарот накај полињата над селото. Засега избегната е опасноста да ги зафати куќите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1