Tag Archives: doma

Кондури со GPS, ќе ги удрите ќе ве однесат право дома

Со едноставен удар на петите на овие кондури со вграден GPS, истите ќе ви помогнат да си го пронајдете полесно патот до дома.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Сами во куќата: Мајката заборавила на децата поради секс со комшијата

Деца на возраст од 3 и 4 години и десет месечната Кристал, биле оставени четири часа сами во својата куќа, додека нивната мајка имала секс со комшијата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1