Tag Archives: domakjinstvo

Чајот чисти теписи, гланца дрво, омекнува месо итн итн

Веќе е познато дека чајот е здрав напиток. Но чаевите се користат и за многу други работи. Чистење на теписи, гланцање паркет, итн.

______________________________________________________________________________________________________

Совети од баба – за по дома

Несомнено, без резерва, им се верува на бабините совети. Бабите во долгогодишното искуство, собрале многу практични сознанија, кои ќе им помогнат на сите оние на кои ќе им треба некој од овие совети.

______________________________________________________________________________________________________

Видео совети – што ако имате помали батерии, како да одзатнете туш и др

Ова се совети кои секогаш може да ни се најдат.  На првото видео има совети како лесно да одвртите штраф со помош на ластиче. Потоа како со маслиново масло да отстраните боја од вашето тело.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1