Tag Archives: донација

Филип по скок во вода е парализиран од гради надолу – потребна му е вашата хуманост!!!

По скандалот со собирањето пари за малата Ева тешко е повторно да се врати довербата и граѓаните. Но младиот Филип навистина има потреба од вашата помош.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1