Tag Archives: држава

Бебето Надица што го оставија родителите ќе добие шанса за живот – ќе го лекува државата

Двомесечното бебе Надица од Кавадарци, која има вродена срцева мана и родителите се откажале од неа и ја оставиле во болница, ќе добие шанса да живее.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1