Tag Archives: државни

Државните објекти ќе се продаваат на аукција по електронски пат

Со предложените измени и дополнувања на Законот за продажба на деловни згради и деловни простории на Р.М. усвоени од Владара, се предвидува продажбата на да се врши со јавно наддавање што ќе се спроведува по електронски пат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1